Telefon: 031 402 5677
+0800 123 4567
 

Telefon: 031 402 5677

Server BacNet

Home » Controlere si BMS Toshiba » Server BacNet

SERVER BACNET

Server BacNet

Server BacNet

Cod echipament: BMS-LSV9E

Building Management System (BMS) este un sistem de control bazat pe calculator, care este instalat în clădiri pentru a controla și monitoriza operațiunile mecanice și electrice echipamente, cum ar fi de ventilație, iluminat, de stingere a incendiilor și a sistemelor de siguranță în clădire.

Cel mai frecvent, sistemul BMS este destinat să controleze sistemele din interiorul clădirii. Poate controla echipamentele de încălzire și răcire și sistemele de control care distribuie aerul tratat întregii clădiri.

Sistemul de control al Toshiba BACnet® include un server LSV6E BMS și software de tip server BMS STBN08E BACnet, și pot fi conectate prin sistemul TCC-Link Network Controller Cetra TCS-Net Releu Interfață pentru a monitoriza și controla până la 128 BACnet® unitatea interioara a sistemului de management al clădirii.

BACnet® este proiectat pentru a permite comunicarea cu automatizarea clădirilor și sisteme de control, cum ar fi încălzirea, răcirea, ventilația, iluminarea, controlul accesului, detectoarele de incendiu și echipamentele aferente.

Protocolul BACnet® permite dispozitivelor de automatizare pentru computere și clădiri să facă schimb de date indiferent de tehnologia clădirilor pe care o fac.

Brosura comerciala

Manualul proprietarului

Instructiuni instalare

Carte tehnica

Manual service

SISTEME REZIDENTIALE

Sisteme eficiente energetic mono si multisplit dedicate spatiilor rezidentiale

SISTEME VRF

Cele mai avansate sisteme de climatizare pentru spatii comerciale mari

SISTEME ESTIA

Sisteme integrate pentru a asigura atat climatizarea cat si apa calda menajera

SISTEME COMERCIALE

Sisteme de capacitati mici ideale pentru spatiile mici si medii comerciale