Telefon: 031 402 5677
+0800 123 4567
 

Telefon: 031 402 5677

Despre Altimex Pro International Master Dealer Toshiba

Home » Despre Altimex Pro International Master Dealer Toshiba

ALTIMEX PRO INTERNATIONAL

________________

MASTER DEALER TOSHIBA

null

EXPERIENTA

ALTIMEX PRO INTERNATIONAL este o companie romaneasca avand o experienta de peste 15 ani in industria HVAC

null

CALITATE. INOVATIE. VALOARE.

Identificarea si solutionarea in cel mai rapid si mai eficient mod a nevoilor clientilor, furnizorilor si angajatilor reprezinta esenta relatiilor noastre de colaborare

null

MASTER DEALER TOSHIBA

ALTIMEX PRO INTERNATIONAL este de peste 12 ani master dealer Toshiba Carrier Corporation, pentru echipamentele HVAC

DESPRE ALTIMEX PRO INTERNATIONAL

ALTIMEX PRO INTERNATIONAL este o companie romaneasca in continua expansiune, avand o experienta de peste 15 ani in industria HVAC (incalzire, ventilatie si aer conditionat).

Compania noastra propune si ofera clientilor sai solutii complete pentru proiectele de climatizare si ventilatii si este master dealer Toshiba Carrier Corporation in Romania incepand din anul 2005.

Gama de echipamente acopera aplicatii din diverse domenii de activitate: constructii rezidentiale si industriale, retail, hotelier, medical, IT si telecomunicatii.

Principiul de baza al activitatii echipei ALTIMEX PRO INTERNATIONAL este focusul pe oferirea de solutii cu eficienta energetica ridicata la costuri eficiente de exploatare pentru clienti.

CALITATE. INOVATIE. VALOARE.
Identificarea si solutionarea in cel mai rapid si mai eficient mod a nevoilor clientilor, furnizorilor si angajatilor reprezinta esenta relatiilor noastre de colaborare.

Obiectivul nostru este mentinerea unor relatii de lunga durata cu partenerii, bazate pe comunicare deschisa, corectitudine si respect reciproc iar parteneriatul de peste 12 ani cu Toshiba Carrier Corporation demostreaza aceste lucruri.

Altimex este unul din partenerii principali din Romania pentru echipamentele profesionale Toshiba Carrier Corporation.

EXPERTIZA ALTIMEX

Lider in domeniu gratie tehnologiei avansate, al eficientei energetice ridicate, punem la dispozitia clientilor nostri sisteme de climatizare de inalta performanta si servicii de implementare si mentenanta a acestora la cel mai inalt nivel.

Obiectivul nostru de business consta in stabilirea si mentinerea de relatii de lunga durata cu parteneri strategici, care sa aiba ca si limbaj comun trei elemente cheie: comunicarea, corectitudinea si respectul reciproc.

Toshiba VRF SMMS-e

Toshiba Twin Rotary Compressor