Telefon: 031 402 5677
+0800 123 4567
 

Telefon: 031 402 5677

Despre Toshiba Carrier Corporation

Home » Despre Toshiba Carrier Corporation

TOSHIBA CARRIER CORPORATION

________________

LEADING INNOVATION

null

INOVATIE

Peste 10 inovatii revolutionare pentru piata de aere conditionate

null

CALITATEA PRODUSELOR

Toate produsele Toshiba trec peste un control foarte strict al calitatii.

null

EFICIENTA ENERGETICA

Sistemele business VRF de la Toshiba ofera o eficienta energetica exceptionala.

DESPRE TOSHIBA CARRIER CORPORATION

Toshiba Carrier Corporation a fost înființată în 1999 ca societate mixtă între divizia pentru aer condiționat Toshiba Corporation și Carrier Corporation. Odată cu apariția Toshiba Carrier Corporation, două companii performante și-au unit forțele pentru a oferi o gamă largă de soluții de aer condiționat, folosind tehnologii de ultimă generație.

Prin combinarea punctelor forte și a tehnologiilor ambelor companii cu vasta rețea internațională a Carrier Corporation, s-a obținut un efect sinergic extraordinar, care a transformat Toshiba Carrier într-un actor principal pe piața mondială a echipamentelor de aer condiționat.

Toshiba oferă o soluţie pentru toate aplicaţiile: rezidenţiale, spaţii comerciale uşoare şi aplicaţii comerciale. Unităţile interioare rezidenţiale sunt proiectate pentru a se îmbina perfect cu toate tipurile de interioare şi includ sisteme de fi ltrare avansate, pentru a oferi o calitate optimă a aerului interior.

Pentru spaţiile comerciale de mici dimensiuni, produsele sunt proiectate pentru a oferi performanţe superioare, combinate cu un consum redus de energie. Pentru aplicaţii mai mari, sistemele VRF combină fl exibilitatea, consumul redus de energie şi respectful pentru mediu, cu o gamă largă de unităţi elegante de interior.

Inovații pentru piața mondială a sistemelor de aer condiționat

  • 2000: invertor hibrid DC revoluționar.
  • 2003: Invertor digital.
  • 2004: SMMS (sistem VRF având cel mai mic consum de energie din industrie).
  • 2006: MiNi-SMMS.
  • 2007: Super Daiseikai cu purificator de aer cu plasmă Ag
  • 2009: Estνa, pompă de căldură aer-apă Super Daiseikai având un consum de energie optimizat.
  • 2010: SMMS-i, sistem VRF cu eficiență energetică de ultimă generație.

Istoria Toshiba

Toshiba a produs primele aparate de aer condiţionat in 1950 şi imediat după aceea a inceput să lucreze la introducerea de imbunătăţiri. Rolul său in calitate de inovator a continuat cu introducerea compresorului rotativ şi a comenzilor electronice.  Pană in anul 1980, cu o ofertă extinsă de produse, Toshiba a fost prima care a introdus unitatea de tip inverter (1981) şi compresorul dublu rotativ (in 1988). In 1999, Toshiba a fost din nou deschizător de drumuri in industrie, prin lansarea gamei de produse care funcţionează pe bază de agenţi frigorifi ci ce nu afectează stratul de ozon (R-410A şi R-407C).

Spiritul inovativ Toshiba continuă să se străduiască pentru imbunătăţirea produselor şi a sistemelor. Infi ecare an, incepand din 1994, Toshiba a primit premii prestigioase pentru rezultatele excepţionale obţinute in industrie.

Angajamentul Toshiba

Toshiba oferă tehnologie și produse care se remarcă prin inovație și design, contribuind la o viață mai sigură, mai confortabilă și mai productivă. Combinăm spiritul inovației cu pasiunea și convingerea noastră de a modela viitorul și de a ajuta la protejarea mediului global, care reprezintă moștenirea noastră comună. Cultivăm relațiile, bazate pe încredere și respect, cu clienții noștri, partenerii de afaceri și comunități din întreaga lume.

Toshiba VRF SMMS-e

Toshiba Twin Rotary Compressor