Telefon: 031 402 5677
+0800 123 4567
 

Telefon: 031 402 5677

Consola Bi-Flow split inverter de pardoseala

Home » Sisteme rezidentiale Toshiba » Sisteme rezidentiale monosplit Toshiba » Consola Bi-Flow split inverter de pardoseala

Consola Bi-Flow split inverter de pardoseala

Consola Bi-Flow split inverter de pardoseala

Unitati interne:
RAS-10N3AV2-E1, RAS-13N3AV2-E1, RAS-18N3AV2-E.

Unitati externe:
RAS-B10UFV-E, RAS-B13UFV-E, RAS-B18UFV-E.

Inverter CC Hibrid: Toate sistemele de aer condiționat Toshiba utilizează cea mai recentă tehnologie inverter. Aceasta asigură reduceri semnificative ale consumului de electricitate prin creșterea sau scăderea vitezei compresorului în funcție de temperatura ambientală.

Încălzirea podelei: Bi-Flow include o funcție unică utilizată pentru asigurarea unui flux de aer cald puternic la nivelul podelei, pentru încălzirea corespunzătoare a camerei.

Controlul fantelor de ventilație: Fluxul de aer poate fi reglat în funcție de nevoi sau se poate utiliza funcția de pendulare pentru distribuirea uniformă a aerului în cameră.

Prefiltru antipraf: Filtru care captează praful și particulele mari din atmosferă.

Filtru IAQ Toshiba: Tehnologia IAQ Toshiba permite inhibarea semnificativă a capacității de reproducere a bacteriilor și virusurilor nocive. În plus, previne formarea mucegaiului și a ciupercilor, absoarbe și descompune fumul, amoniacul, compușii organici volatili și mirosurile.

Funcția Multi-Split: Permite conectarea mai multor unități interioare la o singură unitate exterioară.

Funcția de curățare automată: Această funcție reduce umiditatea din interiorul unității și nu permite formarea mucegaiului în interiorul sistemului de aer condiționat. Atunci când porniți sistemul de aer condiționat, un ventilator intern se activează în mod automat pentru a îndepărta umezeala și pentru a usca ventiloconvectorul. Aceasta asigură performanța pe termen lung și o circulație de înaltă calitate a aerului.

Modul silențios: Apăsați butonul „Quiet” (Silențios) de pe telecomandă, iar unitatea interioară va începe să funcționeze în modul foarte silențios.

Funcționare ECO: Realizați economii de energie de până la 25{615bb36f15a10ed6fdb847cc2007ad2846c2d1344ed4484560f12d345fcac709} comparativ cu setarea standard, fără a face sacrificii în ceea ce privește confortul. Această funcție crește sau scade automat temperatura pentru a preveni temperatura excesivă și costurile mari cu electricitatea.

Funcția Comfort Sleep: Unitatea reglează în mod automat setările de temperatură pentru a crea nivelurile optime de confort în timpul orelor de somn.

Funcția One Touch My-Comfort: Setările pre-programate studiate de Toshiba asigură combinația corectă între confort și consumul redus de energie electrică cu o singură apăsare a butonului.

Modul Hi-Power: Acest mod asigură un flux rapid de aer suplimentar în cameră, pentru o răcire sau o încălzire mai rapidă, însă tot silențioasă!

Autodiagnoză: Sistemul va efectua o verificare internă completă și va indica orice anomalii identificate.

Pornire și oprire în timp real: Puteți să setați ora de pornire și ora de oprire sau să programați o setare care să se repete la fiecare 24 de ore.

Funcția Repeat Timer: Programează temporizatorul pentru a repeta setările programate la fiecare 24 de ore.

Repornire automată: În caz de întrerupere temporară a alimentării cu energie electrică, unitatea va relua condițiile de funcționare.

Dimensiune compactă: Unitatea este extrem de compactă și este potrivită pentru montare în spațiile în care dimensiunile constituie un factor cheie.

Telecomandă inclusă: Telecomandă ușor de utilizat.

Caracteristici tehnice:

Capacitate de racire: 2,50kW / 3,50kW / 5,00 kW

SEER: 6,60-A++ / 6,30-A++ / 5,70-A+

Capacitate de încălzire: 3,20kW / 4,20kW / 5,80 kW

SCOP (medie): 4,10-A+ / 4,00-A+ / 3,80-A

Interval de funcționare pentru răcire: -10 ~ 46°C

Interval de funcționare pentru încălzire: -15 ~ 24°C

Nivel sonor: 39/23 dB(A); 40/24 dB(A); 46/31 dB(A)

Tip agent frigorific: R410A / R410A / R410A

Dimensiuni (mm): 600x700x220

Brosura comerciala

Manualul proprietarului

Instructiuni instalare

Carte tehnica

Manual service

SISTEME COMERCIALE

Sisteme de capacitati mici ideale pentru spatiile mici si medii comerciale

SISTEME VRF

Cele mai avansate sisteme de climatizare pentru spatii comerciale mari

SISTEME ESTIA

Sisteme integrate pentru a asigura atat climatizarea cat si apa calda menajera

CONTROLERE&BMS

Sisteme complete de control si management a sistemelor de climatizare