Pompa de caldura Estia

Pompele de caldura aer-apa Toshiba Estia sunt solutia ideala pentru economii maxime de energie

Tehnologie japoneze

DE CE ESTIA?

Estia este solutia avansata de pompa de caldura aer-apa Toshiba - utilizeaza tehnologii inovatoare brevetate care profita de energia regenerabila din mediul inconjurator pentru a incalzi apa pentru utilizare ca incalzire a spatiului rezidential si ca sursa de apa calda. Estia este potrivit atat pentru casele noi, cat si pentru renovari.

Estia inlocuieste sau completeaza cazanele traditionale utilizate pentru pardoseala incalzita, radiatoarele de incalzire a spatiilor, precum si alimentarea cu apa calda pentru uz casnic. Un sistem avansat de incalzire si racire a viitorului, Estia reduce costurile de functionare, contribuind in acelasi timp la reducerea emisiilor de CO2 prin utilizarea energiei regenerabile.

EFICIENTA ENERGETICA DE TOP - COP DE PANA LA 4,88

Cu cele mai bune performante COP din clasa, sistemul de pompa de caldura aer-apa Estia ofera mai multa putere de incalzire cu un consum mai mic de energie. Estia foloseste componente si materiale de inalta calitate care contribuie la economisirea generala a consumului de energie.

Cu invertorul avansat Toshiba, sistemul Estia de pompa de caldura aer / apa ofera doar capacitatea de incalzire necesara; consumand astfel doar energia electrica necesara.

TEHNOLOGIE AVANSATA DE LA TOSHIBA

Compresor Estia

Toshiba Inverter foloseste noua unitate de actionare inteligenta, controlata de vector, care permite o gama mai larga de frecvente si tensiuni. Compresorul rotativ Toshiba DC Twin are o gama larga de functionare, cu un sistem eficient de limitare a puterii, care reduce consumul de energie. Performanta este imbunatatita in continuare prin circuitul convertorului de mare viteza care calculeaza si optimizeaza alimentarea cu energie a compresorului.

Aplicatii Estia

UN SISTEM, SOLUTII MULTIPLE

Sistemul de pompa de caldura Estia poate fi utilizat in combinatie cu diferite tipuri de emitatoare: radiatoare de incalzire existente la temperatura scazuta, incalzire prin pardoseala sau ventiloconvectoare.

COMPONENTELE POMPEI DE CALDURA ESTIA

Unitatea externa

Toshiba are o experienta pe termen lung in ceea ce priveste succesele in productia de pompe de caldura aer-aer. Aceeasi tehnologie fiabila si premiata se afla la baza noilor pompe de auz aer / apa. Mai presus de toate tehnologia avansata a invertorului si compresorul rotativ DC dublu.

Unitatea externa Estia

Unitatea Hidro

Schimbatorul de caldura cu placi de inalta eficienta primeste cantitatea optima de agent frigorific pentru a produce apa fierbinte la temperatura scazuta sau medie sau apa rece. Un incalzitor de rezerva (optiuni de 3,6 sau 9kW) sustine in continuare functionarea in conditii extreme. Unitatea hidro integreaza controlul avansat al temperaturii apei pentru a permite o distributie optimizata catre emitatori si catre rezervorul de apa calda.

Unitatea Hidro Estia

Rezervor apa calda

Rezervorul Estia este un rezervor compact izolat din otel inoxidabil, care produce apa calda menajera pentru uz sanitar. Performanta sistemului general este, de asemenea, maximizata datorita schimbatorului de caldura coaxial integrat care utilizeaza apa calda produsa de pompa de caldura (ori de cate ori este eficienta din punct de vedere energetic si este posibil). Cu logica de control optimizata, ori de cate ori este nevoie de apa calda suplimentara, este activat un incalzitor electric intern. Aceasta solutie reduce costurile de functionare si garanteaza o temperatura constanta a apei calde. Trei capacitati de depozitare (150, 210 sau 300 litri) indeplinesc orice cerinte casnice.

Rezervor apa calda Estia

Controlerul pompei de caldura

Controleaza distributia apei calde pentru pana la 2 zone si catre rezervorul de apa calda. Logica software incorporata colecteaza semnalele de la senzori, regleaza temperatura apei si optimizeaza consumul de energie al sistemului. In plus, controlul anti-bacterii creste in mod obisnuit temperatura din rezervorul de apa calda. Telecomanda usor de utilizat este atasata convenabil la unitatea hidro. Cu afisajul sau mare si detaliat, este posibil sa vizualizati si sa setati toti parametrii principali de functionare si, de asemenea, sa programati cronometrul saptamanal.

Telecomanda Estia

DORITI O OFERTA PERSONALIZATA SAU AVETI NEVOIE DE O SOLUTIE TEHNICA?

ATX HVAC DISTRIBUTION cu o experienta de peste 20 ani va propune si va ofera solutii complete pentru proiectele de climatizare si ventilatie. Solutiile oferite de compania noastra includ echipamentele Toshiba Air Conditioning care pot si sustinute de echipamentele de la alte companii reprezentate in Romania de ATX HVAC Distribution.