Toshiba - Controlul Calitatii

Succesul prin calitate!

Succesul prin calitate!

CONTROLUL CALITATII

TOSHIBA este unul dintre liderii mondiali in tehnologia de climatizare si foloseste diverse sisteme de management al calitatii pentru a asigura fiabilitatea si durabilitatea maxima a tuturor aparatelor sale de aer conditionat.

Cele doua fabrici principale ale TOSHIBA sunt situate in Pathum Thani (Thailanda) si Fuji (Japonia). Piesele pentru sistemele de pompa de caldura ESTIA aer / apa, care sunt de o importanta deosebita pentru piata europeana, sunt fabricate in Beroun (Republica Ceha). De asemenea, este important pentru noi ca angajatii nostri sa respecte cele mai inalte standarde. Toate fabricile sunt certificate conform standardului de management al mediului ISO 14001 si al standardului de management al calitatii ISO 9001.

Indiferent daca productia are loc in Asia sau Europa, nicio unitate TOSHIBA nu paraseste fabrica fara a fi finalizat teste de calitate ample si o incercare intr-o stare conectata.

Asigurarea calitatii in intregul lant de aprovizionare

Aceste programe cuprinzatoare pentru asigurarea unei calitati maxime incep intr-o etapa foarte timpurie, de exemplu, furnizorii de cupru trebuie sa efectueze o verificare completa a scurgerilor. Unele componente ale aparatului de aer conditionat contin sute de imbinari de lipit care nu sunt manipulate doar de masini de lipit foarte specializate, ci si angajati certificati care lucreaza pe imbinari deosebit de sensibile. Acesti angajati trebuie sa urmeze, de asemenea, cel putin sase luni de formare in Japonia. Unitatile VRF sunt supuse unui test special de scurgere intr-o camera cu heliu. In cele din urma, rezistenta ambalajului exterior este testata inainte de expediere.

Acestea, impreuna cu nenumarate alte masuri, garanteaza calitatea generala a unui aparat de aer conditionat TOSHIBA in orice moment.

Certificat Eurovent

Produsele TOSHIBA sunt certificate EUROVENT

TOSHIBA este, de asemenea, participant la programul de certificare Eurovent. Acest program de la una dintre cele mai independente si recunoscute organizatii confirma oficial ca eficienta generala a unitatilor corespunde celor mai stricte criterii. Datele privind performanta produsului sunt certificate pentru tehnologia de aer si racire in conformitate cu standardele europene si internationale. Toate produsele sunt testate de laboratoare independente.

Despre ce este vorba si ce am aflat?

Bineinteles, cel mai important lucru sunt datele de performanta ale unui sistem: capacitatea nominala, eficienta energetica si valorile de zgomot. Cu toate acestea, testele acestor institute depasesc cu mult verificarea datelor producatorului - de exemplu, sunt evaluate si calitatile materialelor si „costurile ciclului de viata”. Impreuna cu valorile excelente de eficienta ale unitatilor TOSHIBA, aceasta documenteaza si calitati precum investitiile, exploatarea si chiar costurile de eliminare!

Avantajele certificarii EUROVENT

  • Datele de performanta sunt verificate de laboratoare independente;
  • Compararea directa a datelor de performanta ale producatorilor concurenti;
  • Concurenta loiala pentru producatori;
  • Raport optim pret-performanta;
  • Performanta corespunde exact asteptarilor;
  • Nu este necesara supradimensionarea;
  • Reducerea consumului de energie si a timpilor de functionare datorita unui design exact;
  • Avantajele economice pentru operatori in ceea ce priveste selectarea unitatii, timpul de functionare, consumul de energie, durata de viata.

DORITI O OFERTA PERSONALIZATA SAU AVETI NEVOIE DE O SOLUTIE TEHNICA?

ATX HVAC DISTRIBUTION cu o experienta de peste 20 ani va propune si va ofera solutii complete pentru proiectele de climatizare si ventilatie. Solutiile oferite de compania noastra includ echipamentele Toshiba Air Conditioning care pot si sustinute de echipamentele de la alte companii reprezentate in Romania de ATX HVAC Distribution.VEZI SITEUL CORPORATE ATX