Tehnologia VRF Toshiba

Alege inovatia si experienta Toshiba

Distributie optima a puterii prin IFT

VRF inseamna „Flux Variabil de Agent Frigorific”. Indiferent cat de mare este cladirea, sistemul regleaza perfect debitul de agent frigorific, astfel incat fiecare unitate interioara sa fie alimentata in permanenta cu cantitatea necesara de agent frigorific.

Management optim al agentului frigorific prin IFT. Microprocesorul „Intelligent Flow Technology” proceseaza informatii de la toti senzorii sistemului pentru a realiza o distributie optima a puterii. Excedentele de capacitate sau lipsa sunt compensate indiferent de amplasarea lor in cladire.

Unitatea este in mod constant de incalzire, cu senzori de incalzire continua pe unitatea exterioara care detecteaza chiar si cea mai mica acumulare de gheata si raspund imediat. In timp ce modul de incalzire trebuie sa fie intrerupt in timpul procesului de dezghetare pe alte unitati, unitatile TOSHIBA utilizeaza un sistem de bypass inteligent pentru a continua sa furnizeze caldura.

Software inteligent de la TOSHIBA

Pentru proiectanti si ingineri

Instrumentele software inteligente faciliteaza viata ambelor parti, cu o planificare convenabila la inceputul proiectului si acces usor la datele de pe unitatea instalata.

DesignAIRS

Planificarea fiabila si eficienta necesita mult mai mult decat simpla combinare a unitatilor interioare si exterioare. Software-ul DesignAIRS va ofera o reprezentare realista a unuia sau mai multor sisteme generale, fiecare cu propriul nivel de detaliu. Pot fi incorporate planuri de podea si optiuni de control, pot fi create liste de unitati si diagrame de conducte - totul este disponibil pentru export in format.pdf sau AutoCAD® la simpla apasare a unui buton. Acest lucru permite oferirea de cotatii si planificarea rapida si eficienta a lucrarilor.

Wave Tool

Datele pot fi citite direct sau incarcate pe unitatea exterioara folosind un smartphone sau tableta Android. Cablurile nu sunt necesare pentru a stabili o conexiune; pur si simplu utilizati tehnologia NFC fara fir. Fie pentru punerea in functiune initiala sau pentru intretinere, datele despre intregul sistem, adresarea dispozitivului, istoricul si multe altele sunt disponibile pe site sau prin transfer de date.

Puteti alege dintre sistemele multi-camera VRF cu 2 sau 3 conducte pentru racire si incalzire simultane.

Incalzire si racire

Tehnologia VRF cu 2 tevi

Acest sistem poate efectua operatiuni de incalzire sau racire in functie de sezon si de cerintele utilizatorului. Sistemul ofera echilibrul ideal de temperatura si umiditate la costuri de operare reduse. Flexibilitatea este oferita datorita diverselor combinatii de unitati interioare, precum si conductelor si cablajelor simple.

Incalzire si racire simultana

Tehnologia VRF cu 3 tevi

Cu acest sistem, este posibila incalzirea si racirea simultana si independenta. Aceasta tehnologie este deosebit de eficienta in cladirile cu variatii extreme ale sarcinilor termice in functie de orientarea cladirii sau in spatii care produc in mod constant caldura reziduala. Energia termica absorbita dintr-o zona a cladirii poate fi disponibila pentru incalzirea altor incaperi, practic fara pierderi de caldura. Acest lucru garanteaza rentabilitate maxima.

SISTEME FLEXIBILE

1000 metri

O lungime maxima de traseu de pana la 1.000 m permite o planificare si o instalare si mai flexibile ca pana acum.

90 metri

Diferenta de inaltime dintre unitatea exterioara si unitatea interioara cea mai indepartata poate fi de pana la 90 m. Acest lucru este echivalent cu inaltimea unei cladiri de 25 de etaje.

Design

Dimensiunile compacte ale unitatilor VRF Toshiba asigura instalarea unitatilor chiar si in spatii foarte restranse.

Cicluri refrigerare flexibile

Mai multe cicluri de refrigerare pot fi combinate pentru a forma un sistem mare, astfel incat sa poata fi controlate central prin sistemele de control centralizat.

DORITI O OFERTA PERSONALIZATA SAU AVETI NEVOIE DE O SOLUTIE TEHNICA?

ATX HVAC DISTRIBUTION cu o experienta de peste 20 ani va propune si va ofera solutii complete pentru proiectele de climatizare si ventilatie. Solutiile oferite de compania noastra includ echipamentele Toshiba Air Conditioning care pot si sustinute de echipamentele de la alte companii reprezentate in Romania de ATX HVAC Distribution.