TEHNOLOGIA TOSHIBA

Inovatiile si tehnologia Toshiba pentru echipamentele rezidentiale

TEHNOLOGIA TOSHIBA

Functionare silentioasa si stabila

In centrul compresorului dublu rotativ TOSHIBA, dezvoltat si fabricat de departamentul de cercetare Toshiba, se afla doua discuri care se rotesc in directia opusa. Acest lucru are ca rezultat o stabilitate mecanica maxima, o functionare sincrona lina si, prin urmare, o vibratie minima. Pe scurt: unitatile TOSHIBA sunt silentioase si fiabile.

Temperatura constanta

Stiati ca un aparat de aer conditionat trebuie sa functioneze la putere maxima doar 15% din timpul sau de functionare? Sistemul invertor TOSHIBA pastreaza latimea modulatiei permanent intre 20% si 100% folosind sistemul sau inteligent de control. Acest lucru genereaza o temperatura constanta, astfel incat nu trebuie sa porniti si sa opriti unitatea constant.

Costuri de operare reduse

Deoarece unitatea functioneaza in intervalul de sarcina partiala 85% din timp, eficienta in acest domeniu este cruciala. Unitatile TOSHIBA prezinta valori optime in acest domeniu, in special, facandu-le eficiente din punct de vedere energetic si costuri de operare reduse. De asemenea, este garantata o durata lunga de viata.

Tehnologia Inverter Toshiba

Doua moduri de functionare - Invertorul Hibrid Toshiba

Pentru a alimenta compresorul, TOSHIBA combina cele doua principii ale modulatiei amplitudinii pulsului si modulatiei latimii impulsurilor (prescurtate PAM si PWM). Prin urmare, comanda invertorului hibrid raspunde la ambele profiluri de cerinte ale unui aparat de aer conditionat. Daca valoarea dorita a temperaturii este departe si trebuie atinsa rapid, modul PAM este activat - modul "Putere mare" este necesar aici. Daca valoarea este atinsa, aceasta este mentinuta constanta cu cel mai mic consum de energie posibil (modul PWM).

AVANTAJELE SISTEMELOR REZIDENTIALE TOSHIBA

EFICIENTA ENERGETICA

Unitatea comuta automat intre puterea mare si modul de economisire a energiei, astfel incat consumul de curent este minim.

CONFORT TERMIC

Datorita functionarii modulare, unitatea atinge foarte repede temperatura dorita. Acest lucru asigura o temperatura stabila.

SILENTIOS... SHH!

Sistemul este extrem de silentios, asa ca cu greu il veti observa in timpul zilei sau cand dormiti noaptea.

EFICIENTA MAXIMA

Unitatea este extrem de eficienta, in special in domeniul sarcinii partiale. Deoarece toate unitatile noastre au functii de racire si incalzire, veti avea tot ce aveti nevoie pe tot parcursul anului. Ambele functii se mandresc cu o clasa minima de eficienta energetica A.

DORITI O OFERTA PERSONALIZATA SAU AVETI NEVOIE DE O SOLUTIE TEHNICA?

ATX HVAC DISTRIBUTION cu o experienta de peste 20 ani va propune si va ofera solutii complete pentru proiectele de climatizare si ventilatie. Solutiile oferite de compania noastra includ echipamentele Toshiba Air Conditioning care pot si sustinute de echipamentele de la alte companii reprezentate in Romania de ATX HVAC Distribution.