Comenzi echipamente rezidentiale

TOTUL SUB CONTROL

Comenzi echipamente rezidentiale

In plus fata de calitatea inalta a aparatelor de aer conditionat, comenzile joaca, de asemenea, un rol semnificativ in usurinta utilizarii si eficienta unitatilor. O configurare optimizata va poate ajuta, de asemenea, sa economisiti energie suplimentara.
Control wireless

Control wireless

Aproape toate unitatile noastre rezidentiale sunt dotate cu telecomenzi cu infrarosu, ale caror functii depind de unitate. Pentru multe unitati, poate fi utilizata o telecomanda optionala cu functii suplimentare, cum ar fi un timer saptamanal sau o functie de protectie impotriva inghetului.

Daiseikai 9 - R32

Control prin cablu

O telecomanda optionala prin cablu este disponibila pentru unitatile tip duct si casetele de tavan. Modelul Shorai Edge va ofera optiunea de a conecta telecomanda cu infrarosu utilizand un cablu. Aceasta inseamna ca telecomanda dvs. va fi intotdeauna in locul potrivit.

Telecomenzi echipamente rezidentiale
Control wireless

Solutie mobila / WiFi

Imaginati-va o zi fierbinte de vara. Inainte de a va urca in masina si de a merge acasa, porniti aparatul de aer conditionat folosind telefonul smartphone. Cand ajungeti acasa, camera de zi a fost racita la o temperatura placuta. Controlul optional TOSHIBA Home AC Control va permite sa va controlati unitatea prin intermediul unei aplicatii pentru smartphone, indiferent unde va aflati. Este necesar acces la internet WiFi.

Daiseikai 9 - R32

Control multiplu

Modulul de control RBC-Combi permite controlul de la distanta fara WiFi printr-o aplicatie sau SMS. Este necesara doar o cartela SIM. Toate unitatile TOSHIBA sunt compatibile cu WiFi si sunt compatibile cu Combi Control.