Echipamente rezidentiale

CE UNITATE REZIDENTIALA TI SE POTRIVESTE

PASUL 1: Capacitatea de racire/incalzire necesara

Pentru a selecta sistemul potrivit pentru nevoile dvs., trebuie calculata mai intai capacitatea necesara de racire si / sau incalzire. In acest sens, dimensiunea camerei, precum si puterea radiatiei solare sunt decisive. TOSHIBA recomanda contactarea unei companii specializate cu experienta, deoarece exista si alti factori care joaca un rol aici, cum ar fi alinierea geografica, modul de utilizare a camerei, precum si surse de caldura suplimentare. Specialisti ATX HVAC Distrubution va pot consulta in acest sens.
Dimensiunile incaperii
Dimensiunile incaperii
Cantitatea de caldura solara
Cantitatea de caldura solara
Orientarea geografica
Orientarea geografica
Scopul utilizarii incaperii
Scopul utilizarii incaperii
Surse aditionale de caldura
Surse aditionale de caldura

PASUL 2: Mono Split sau Multi Split

Numarul camerelor, dimensiunea si asezarea acestora in casa sunt cruciale atunci cand se decide daca se foloseste o unitate mono split sau una multi split.

In timp ce sistemele single-split constau dintr-o unitate interioara si o unitate exterioara conectate prin conducte de cupru, cu sisteme multi-split, pana la cinci unitati interioare la alegere pot fi conectate la o unitate exterioara.

Multi-split este potrivit pentru diferite zone climatice si pentru mai multe camere sau camere mari. Un avantaj semnificativ este necesarul de spatiu redus pentru unitatea exterioara si instalarea simpla.

Mono Split:

Solutia pentru o camera. Potrivit atunci cand se doreste climatizarea unei singure camere.

Multi Split:

Solutia multi-camera. Potrivit pentru climatizarea mai multor camere si unde spatiul pentru unitatea externa este limitat.

PASUL 3: Unitate interioara adecvata

In unitatea interioara, aerul ambiant este extras, filtrat si racit sau incalzit de un schimbator de caldura adecvat.

Modelele tip split, tip consola, caseta si tip duct variaza in ceea ce priveste puterea, designul si functiile de filtrare. Acestea pot fi combinate dupa cum doriti. Casetele de tavan sunt ideale pentru integrarea in tavanele false. Daca aparatul de aer conditionat trebuie sa fie discret, o unitate tip duct poate fi instalata ascuns in tavanul false.

PASUL 4: Unitatea externa potrivita

Surplusul de căldură din interior este absorbit și transportat către unitatea exterioară prin agentul frigorific.

In unitatea exterioara, caldura este disipata si agentul frigorific curge inapoi in unitatea interioara. Rezultatul: aerul se raceste. Factorii cheie in alegerea aparatului de aer conditionat potrivit sunt puterea necesara si numarul de unitati interioare care vor fi conectate.

UNITATI INTERNE

Pentru a usura selectarea unitatii interioare ideale, puteti gasi informatii detaliate despre proiectarea si functionarea unitatilor individuale in paginile urmatoare. Aceste unitati pot fi combinate practic in orice mod.

Dimensiunile incaperii

SISTEME MONO SPLIT

SOLUTIA PENTRU O INCAPERE

Cantitatea de caldura solara

SISTEME MULTIFUNCTIONALE

ALEGE SOLUTIA CARE TI SE POTRIVESTE

Orientarea geografica

SISTEME MULTI SPLIT

SOLUTIA PENTRU MAI MULTE INCAPERI

UNITATI EXTERNE

Urmatoarele intrebari sunt esentiale pentru a facilita selectarea unei unitati adecvate: Cate unitati interioare doriti sa va conectati? Care ar trebui sa fie nivelul de putere al unitatii? Consultantul dvs. de specialitate ATX HVAC va va ajuta in acest sens.

Dimensiunile incaperii

SISTEME MONO SPLIT

SOLUTIA PENTRU O INCAPERE

Cantitatea de caldura solara

SISTEME MULTI SPLIT

SOLUTIA PENTRU MAI MULTE INCAPERI

DORITI O OFERTA PERSONALIZATA SAU AVETI NEVOIE DE O SOLUTIE TEHNICA?

ATX HVAC DISTRIBUTION cu o experienta de peste 20 ani va propune si va ofera solutii complete pentru proiectele de climatizare si ventilatie. Solutiile oferite de compania noastra includ echipamentele Toshiba Air Conditioning care pot si sustinute de echipamentele de la alte companii reprezentate in Romania de ATX HVAC Distribution.