Despre ATX HVAC Distribution

Peste 20 de ani de experienta in domeniul HVAC

Peste 20 de ani de experienta in domeniul HVAC

ATX HVAC DISTRIBUTION

ATX HVAC DISTRIBUTION este o companie romaneasca in continua expansiune, avand o experienta de peste 20 ani in industria HVAC (incalzire, ventilatie si aer conditionat). Compania noastra propune si ofera clientilor sai solutii complete pentru proiectele de climatizare si ventilatii si este distribuitor si partener Mitsubishi Heavy Industries in Romania incepand din anul 2010.

Gama de echipamente acopera aplicatii din diverse domenii de activitate: constructii rezidentiale si industriale, retail, hotelier, medical, IT si telecomunicatii. Principiul de baza al activitatii echipei ATX HVAC DISTRIBUTION este focusul pe oferirea de solutii cu eficienta energetica ridicata la costuri eficiente de exploatare pentru clienti.

FILOZOFIA ATX HVAC

EXPERTIZA ATX HVAC

Lider in domeniu gratie tehnologiei avansate, al eficientei energetice ridicate, punem la dispozitia clientilor nostri sisteme de climatizare de inalta performanta si servicii de implementare si mentenanta a acestora la cel mai inalt nivel.

Obiectivul nostru de business consta in stabilirea si mentinerea de relatii de lunga durata cu parteneri strategici, care sa aiba ca si limbaj comun trei elemente cheie: comunicarea, corectitudinea si respectul reciproc.

CALITATE. INOVATIE. VALOARE.

Identificarea si solutionarea in cel mai rapid si mai eficient mod a nevoilor clientilor, furnizorilor si angajatilor reprezinta esenta relatiilor noastre de colaborare.

Obiectivul nostru este mentinerea unor relatii de lunga durata cu partenerii, bazate pe comunicare deschisa, corectitudine si respect reciproc iar parteneriatul de peste 6 ani cu Mitsubishi Heavy Industries demostreaza aceste lucruri. Compania noastra este unul din partenerii principali din Romania pentru echipamentele profesionale Mitsubishi Heavy Industries.

2001.

SE INFIINTEAZA ATX HVAC Distribution

Compania ATX HVAC Distribution (denumita la inceput Altimex Pro International) a fost fondata de catre Cristian Iordan in 2001, dupa ce acesta observa o lipsa a serviciilor si produselor de calitate in domeniul HVAC in Romania.

1961.

PRIMUL AER CONDITIONAT MHI

In 1961, TOSHIBA a prezentat lumii prima unitate de climatizare divizata - un sistem in care unitatile interioare si exterioare sunt conectate doar prin conducte de cupru. Acesta este modul in care Toshiba a preluat rolul inovatorului si este inca capabila sa conduca piata pana in prezent, beneficiind oamenilor si mediului prin inventiile sale de anvergura.

2006.

INCEPE COLABORAREA ATX - TOSHIBA

ATX HVAC DISTRIBUTION (fosta Altimex Pro International) este partener exclusiv de distributie in Romania pentru sistemele profesionale de climatizare Toshiba din anul 2006. Pentru ca stim sa recunoastem meritele inovatiei si experientei la rândul nostru, ne-am lasat inspirati de filosofia calitatii evidentiata in toate produsele Toshiba si am incercat sa furnizam solutii complete, inovative si eficiente.

DORITI O OFERTA PERSONALIZATA SAU AVETI NEVOIE DE O SOLUTIE TEHNICA?

ATX HVAC DISTRIBUTION cu o experienta de peste 20 ani va propune si va ofera solutii complete pentru proiectele de climatizare si ventilatie. Solutiile oferite de compania noastra includ echipamentele Toshiba Air Conditioning care pot si sustinute de echipamentele de la alte companii reprezentate in Romania de ATX HVAC Distribution.VEZI SITEUL CORPORATE ATX